Επιπλέον Υπηρεσίες

HostingΦιλοξενία

Τί είναι η φιλοξενία;

Μόλις ολοκληρωθεί η ανάπτυξη της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής μας, χρειαζόμαστε ένα χώρο στο ίντερνετ, ώστε να φιλοξενίσουμε και να παρουσιάσουμε τη δουλειά και τα εργαλεία μας. Αυτή μας την ανάγκη, έρχονται να καλύψουν οι servers. Η SimpleApps αναλαμβάνει να υποστηρίξει κάθε υλοποίηση web και mobile hosting παρέχοντας οικονομικές λύσεις με dedicated web servers, VPS και cloud. Οι συμβουλές μας σε συνδυασμό με επιπλέον σχεδιασμένες αποκλειστικά στις ανάγκες σας υπηρεσίες, όπως εταιρικά e-mail, domain name, Google Business Apps και άλλα, μετατρέπουν τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας ή της εφαρμογής σας σε ένα παραγωγικό εργαλείο. Μπορεί η υλοποίηση να ολοκληρώθηκε, αλλά τίποτε δε τελείωσε. Η υποστήριξη και η ασφάλεια της δουλειάς σας, είναι βασική μας προτεραιότητα. Αναβαθμίσεις, συντηρήσεις και έλεγχοι είναι λίγες από τις υπηρεσίες που προσφέρει η ειδικευμένη ομάδα της SimpleApps, για να διασφαλίσει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

 

StrategyΣτρατηγική

Εμπειρία και σχεδιασμός

Όταν πιστέψετε ότι ήρθε η στιγμή να προωθήσετε την ιδέα ή την επιχείρησή σας μέσω του web ή του mobile, η SimpleApps θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την καλύτερη στρατηγική για να το πετύχετε. Η ομάδα μας καθοδηγούμενη από το πάθος για τις νέες τεχνολογίες, θα κατανοήσει τους στόχους σας και θα σας προσφέρει την εμπειρία της στο χώρο, ώστε να επιλέξουμε μαζί τη καλύτερη λύση που καλύπτει τις ανάγκες σας, αλλά και των πελατών σας.

 

Συντήρηση / ΕνημερώσειςMaintenance

Ασφάλεια και αξιοπιστία

Μπορεί η υλοποίηση να ολοκληρώθηκε, αλλά τίποτε δεν τελείωσε ακόμα. Η υποστήριξη και η ασφάλεια της δουλειάς σας, είναι βασική μας προτεραιότητα. Αναβαθμίσεις, συντηρήσεις και έλεγχοι αφαλείας είναι λίγες από τις υπηρεσίες που προσφέρει η ειδικευμένη ομάδα της SimpleApps, για να διασφαλίσει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρει καθημερινά.

 

logotupaΓραφικά

Λογότυπα και γραφικά

Ο σχεδιασμός εταιρικού λογότυπου ή γραφικών δημιουργεί μια πρώτη καλή εντύπωση χτίζοντας μία αρχική σχέση εμπιστοσύνης με τους δυνητικούς πελάτες σας. Εάν χρειάζεστε ένα ξεχωριστό λογότυπο, μοναδικά γραφικά για banners ή mobile εφαρμογές, η SimpleApps είναι έτοιμη να αναπτύξει λύσεις ενισχύοντας την εταιρική σας ταυτότητα.